L'Ile des Gauchers

EPUB EBook by Alexandre Jardin

EBook Description

Mielikuvituksellinen, mukaansatempaava satu – kirja kaikille joita rakkauden oppitunti kiinnostaa. L'Ile des Gauchers EPUB EBook

Tyynessä download; meressä, tuhansien kilometrien päässä mantereesta ja valovuosien päässä oikeakätisten länsimaisista arvoista, sijaitsee pieni Helenan saari, jonne vasenkätiset ovat perustaneet oman valtakuntansa. Siellä ei työ ole elämän korkein päämäärä vaan rakkaus, sillä miehet palvovat naisiaan. Siellä eletään elämää ja noudatetaan seremonioita, jotka opettavat rakastavaiset tuntemaan itsensä ja toisensa paremmin, rakastamaan avoimemmin ja varauksettomammin.

Sinne muuttaa myös englantilainen lordi Cicogne vaimonsa ja lastensa kanssa. Vaikka hän koulutti itseään 14 vuotta tullakseen Emilynsä arvoiseksi, vaikka he ovat eläneet seitsemän vuotta avioliitossa, Cicogne tuntee itsensä yhä riittämättömäksi aviomiehenä. Heidän tarinansa, heidän vasenkätisten saarella käymä koulu näyttää miten on mahdollista oppia rakastamaan. Like this book? Read online this: Pieni tie, Understanding Social Exclusion.

L'Ile des Gauchers EPUB download

Select filetype to download L'Ile des Gauchers: