Koud bier en krokodillen

EPUB EBook by Roff Smith

EBook Description

"Mijn benen voelden als pap. Koud bier en krokodillen EPUB EBook Mijn keel brandde. De hitte was ongelooflijk. Ik slokte elke vijf kilometer een liter water op - EPUB een rantsoen dan mij kurkdroog zou doen staan lang voor Pardoo Roadhouse, nog 140 kilometer ver."

Nadat de Amerikaan Roff Smith vijtien jaar in Australië download; had gewoond, zei hij zijn baan op, beperkte zijn dagelijkse benodigdheden tot de inhoud van zijn fietstassen, en vertrok voor een fietstocht van meer dan 15.000 kilometer over het Australische continent: van het koude Tasmanië tot de dorre, verzengende outback, waar de temperatuur in de middagzon kan oplopen tot zo'n 60°C. Tegen de tijd dat hij langs de kust terugkeert naar Sydney - negen maanden later - heeft hij een Australië ontdekt waar de gemiddelde reiziger geen weet van heeft.

Koud bier en krokodillen is zijn indringende en veelbewogen verslag van de hoofd- en zijwegen van 'Down Under', een warm portret van zijn nieuwe vaderland en de kleurrijke bevolking. Like this book? Read online this: Wanneer wij samen zijn, Understanding Social Exclusion.

Koud bier en krokodillen EPUB download

Select filetype to download Koud bier en krokodillen: