Istun tässä, ihmettelen

EPUB EBook by Kai Nieminen

EBook Description

Kai Nieminen on yksi suomalaisen runouden rakastetuimpia kirjailijoita. Istun tä download; ssä, ihmettelen EPUB EBook Suuri syy tälle on epäilemättä hänen runojensa harvinaislaatuinen kyky yhdistää toisiinsa tavallinen arki ja elämän perimmäisimmät kysymykset.

Kai Niemisen runoissa konkreettiset havainnot jokapäiväisistä tilanteista sulautuvat saumattomasti metafyysiseen pohdiskeluun.
Hän johdattelee lukijansa lämpimästi ja humoristisesti etsimään elämän tarkoitusta arjen kautta. Keveys yhdistyy syvälliseen, pienistä valinnoista tulee suuria filosofisia tai uskonnollisia kysymyksiä.

Jokapäiväinen elämä sisältää koko ajan kysymyksiä ja valintatilanteita, jotka ovat osa pohdintaa siitä, millainen on hyvä elämä. Kai Niemisen runouden läpikäyvä voima on suuri ja lämmin humanismi. Hänen runonsa sisältävät laajoja näkymiä ihmiseen, luontoon ja kulttuuriin tavalla, joka on voimaannuttavaa ja saa lukijan hyvälle tuulelle. Like this book? Read online this: Naama kustannuksen suuri koirakirja, Understanding Social Exclusion.

Istun tässä, ihmettelen EPUB download

Select filetype to download Istun tässä, ihmettelen: