Design Basics

EPUB EBook by David Lauer

EBook Description

A Design Basics tankö download; nyv és referencia egyszerre. Design Basics EPUB EBook Abban segít, hogy a dizájnnal kapcsolatos, intuitív módon többnyire már megértett dolgokat elhelyezhessük egy rendszerbe, és elkezdhessük tudatosan használni őket.

A könyv legnagyobb erősségei: az azonnal áttekinthető szerkezet és a remekül megválasztott illusztrációk. Ami a szerkezetet illeti, minden egyes téma pontosan két, egymással szembeni oldalt foglal el, balra a téma lényegre törő szöveges ismertetése (és esetleg egy- EPUBkét kép), jobbra pedig kizárólag illusztráció található. Ez egyrészt segíti a "fogyaszthatóságot", hiszen akkor is érdemes kézbe venni a könyvet, ha csak pár percünk van, másrészt referenciaként is jobban használható.

A képanyag szuper. Kétféle illusztráció található a könyvben: ismert és kevésbé ismert (de az adott témához kitűnően illeszkedő) festmények, rajzok reprodukciói, szobrok és épületek fényképei, valamint a szerző(k) saját egyszerű, de hatásos, geometrikus magyarázó ábrái. Ahogy az ember sorban olvassa a fejezeteket (én legalábbis úgy tettem), kissé szomorúan konstatálja, hogy valamennyi illusztráció fekete-fehér. Aztán elérkezik a 229. oldalon kezdődő, "Color" című fejezethez (az egész könyv mindössze 280 oldal), és meglepetésszerűen kinyílik a színek világa - ez az a pont, ahol már szükség van rájuk!

Összefoglalva: a Design Basics jó alapozó mű, és bár nem gondolom, hogy naponta használnám, mostantól ott lesz a kezem ügyében.
Like this book? Read online this: Basics Fashion Design 09, Typography (Basics Design #3).

Design Basics EPUB download

Select filetype to download Design Basics: