De tulp van het kwaad

EPUB EBook by Jörg Kastner

EBook Description

Kan een bloem een mens tot waanzin drijven?

Amsterdam 1671. De tulp van het kwaad EPUB EBook Het is nog maar kortgeleden dat de Nederlanden in de ban waren van de tulpenkoorts. Gewaagde speculaties met tulpenbollen hebben vele burgers in de afgrond gestort. Maar toch komen ook nu nog wekelijks 'De tulpenvereerders' samen, in een exclusieve club.

Als op zekere avond een eerbiedwaardig lid van deze club, bankier Balthasar de Koning, zich op weg naar huis begeeft, wordt hij door een vreemde vrouw aangehouden - EPUB en brutaalweg neergestoken. Amsterdam is in rep en roer. De Koning is al de tweede dode die een zeldzaam bloemblad in zijn hand houdt.

Inspecteur Jeremias Katoen leidt het onderzoek, dat hem op het spoor van een extreem zeldzame en gevaarlijke tulp zet, die ooit uit het Ottomaanse rijk werd gestolen. Een duivelse plant die iedereen die hem te na komt het verstand laat verliezen...

Een superspannende plot gesitueerd in de Gouden Eeuw, vol geschiedkundige details en wetenswaardigheden: met De tulp van het kwaad levert bestsellerauteur Jö download; rg Kastner opnieuw, na Het blauw van Rembrandt, een intrigerende historische thriller over een bijzondere periode uit de onze vaderlandse geschiedenis. Like this book? Read online this: De koning van de wereld (De Wind der Goden, #13), Understanding Social Exclusion.

De tulp van het kwaad EPUB download

Select filetype to download De tulp van het kwaad: