DC Universe

EPUB EBook by Alan Grant

EBook Description

Apakah persamaan antara Superman,Lobo,dan Martian Manhunter? Ketiga- EPUBtiganya merupakan 'anak lelaki terakhir' bagi planet Krypton,Czarian,dan Marikh. DC Universe EPUB EBook Mereka bertiga merupakan yang terakhir antara bangsa/spesis masing-masing.
Kisah yang melibatkan mereka bertiga ini bermula apabila Lobo menerima tawaran untuk menangkap Martian Manhunter atau turut dikenali sebagai J'onn J'onzz,supaya dirinya mendapat ganjaran yang besar. Dia berjaya mencapai misinya apabila J'onn bertindak menyerah diri secara sukarela. Makhluk asing yang berkulit hijau ini betindak sedemikian rupa untuk mengetahui apakah kesalahan yang telah dilakukannya dan bersedia menghadapi perhakiman untuk membela diri sendiri. Sementara itu,Superman tidak mahu rakan adiwiranya itu menghadapi masalah tersebut seorang diri sahaja. Adiwira bermantel popular ini turut melakukan siasatannya yang tersendiri. Hasilnya membawa kepada satu kenyataan yang sangat menggerunkan. Adiwira bertiga ini telah diperangkap oleh Alpha,sebuah artificial intelligence yang mahu menangkap Superman,Martian Manhunter,dan Lobo untuk dijadikan bahan kajian. Ini adalah kerana mereka bertiga adalah yang terakhir di kalangan kaum mereka.
Last Sons merupakan sebuah novel menarik sekali untuk dibaca. Secara keseluruhannya,saya menyukai latar belakang dan jalan cerita novel ini. Selain babak-babak serius dan aksi yang mendebarkan,terdapat juga babak-babak yang melucukan,terutamanya apabila melibatkan Lobo,termasuklah dialog-dialog yang kasar tetapi bersalutkan humor. Namun demikian,novel ini bukanlah untuk tatapan mereka yang berumur bawah 18 tahun. Terdapat beberapa babak yang berunsur ganas dan seks di dalam novel ini. Like this book? Read online this: Yang Dia Mahu, Hello. This is the Universe..

DC Universe EPUB download

Select filetype to download DC Universe: